Arno Bauman (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Arno Bauman
Arno Bauman (1953)

Arno Bauman (1953)

Arno BAUMAN (Den Haag 1953)

Fotograaf, samen met Jan Bolle Studio Bauman.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Arno Bauman - Lily - Lelie- kopen? Bied vanaf 75!
Arno Bauman (1953) Nederlands Lily - Lelie-
TechniekC-Print
Afmetingen50 x 50 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arno Bauman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arno Bauman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arno Bauman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arno Bauman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arno Bauman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arno Bauman!

Volg het aanbod kunst van Arno Bauman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arno Bauman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arno Bauman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arno Bauman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arno Bauman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arno Bauman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arno Bauman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arno Bauman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arno Bauman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arno Bauman?

Kunst kopen van Arno Bauman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arno Bauman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arno Bauman. Om meer kans te maken om de Arno Bauman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arno Bauman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.