Arthur Secunda (1927-2022)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Arthur Secunda
Arthur Secunda (1927-2022)

Arthur Secunda (1927-2022)

Arthur SECUNDA (Jersey City 1927 - ?? 2022)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Arthur Secunda - e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: Landschappen kopen? Bied vanaf 22!
Arthur Secunda (1927-2022) Amerikaans e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: Landschappen
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 15 x 14 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 22
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arthur Secunda

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arthur Secunda? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arthur Secunda. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arthur Secunda en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arthur Secunda te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arthur Secunda!

Volg het aanbod kunst van Arthur Secunda te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arthur Secunda te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arthur Secunda instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arthur Secunda kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arthur Secunda!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arthur Secunda kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arthur Secunda en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arthur Secunda via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arthur Secunda of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arthur Secunda?

Kunst kopen van Arthur Secunda begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arthur Secunda, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arthur Secunda. Om meer kans te maken om de Arthur Secunda te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arthur Secunda! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.