Arty Grimm (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arty Grimm
Arty Grimm (1950)

Arty Grimm (1950)

Kunstenaar

Arty GRIMM

Schilder, graficus, beeldhouwer, textielkunstenaar.

Geboren te Rotterdam in 1950.

Opleiding:

Arty Grimm volgde haar opleiding aan de Academie voor beeldende kunsten in Djokjakarta, Indonesië.

Ze woont en werkt afwisselend in Amsterdam en Acquoy (Geldermansen).

Arty Grimm zegt dat haar werk haar wereld representeert en vooral om de beleving gaat. Ze werkt dan ook zonder vooropgezet plan, zonder schets of ondertekening, maar begint gelijk met schilderen. Een inspiratie voor Grimm is literatuur, wat ook heeft geresulteerd in een samenwerking met Cees Nooteboom: zij maken samen zeefdrukken en gedichten, gerelateerd aan hetzelfde thema. Arty Grimm is getrouwd met de Spaanse kunstenaar Miguel Ybañez.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
4
Verkochte items
279
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Arty Grimm - niet getiteld kopen? Bied vanaf 35!
Arty Grimm (1950) Nederlands niet getiteld
TechniekZeefdruk
Afmetingen39 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Arty Grimm - zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Arty Grimm (1950) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen39 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Arty Grimm - 2004 - Expressionistisch abstracte zeefdruk op Arches - potloodgesigneerd kopen? Bied vanaf 40!
Arty Grimm (1950) Nederlands 2004 - Expressionistisch abstracte zeefdruk op Arches - potloodgesigneerd
TechniekZeefdruk
Afmetingen48.5 x 38.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arty Grimm

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arty Grimm? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arty Grimm. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arty Grimm en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arty Grimm te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arty Grimm!

Volg het aanbod kunst van Arty Grimm te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arty Grimm te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arty Grimm instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arty Grimm kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arty Grimm!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arty Grimm kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arty Grimm en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arty Grimm via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arty Grimm of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arty Grimm?

Kunst kopen van Arty Grimm begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arty Grimm, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arty Grimm. Om meer kans te maken om de Arty Grimm te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arty Grimm! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.