Astrid Engels (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Astrid Engels
Astrid Engels (1941)

Astrid Engels (1941)

Kunstenaar

Astrid ENGELS

Schilder, Graficus

Geboren te Coevorden in 1941

Opleiding:

Astrid Engels studeerde Italiaans te Utrecht. Als kunstenaar is ze autodidact.

Zij woont en werkt te Huizen.

Astrid Engels is een van de bekendste Nederlandse beeldend kunstenaars. Engels is als beeldend kunstenaar autodidact. In de periode van 1984 tot 1999 exposeerde zij in binnen- en buitenland. Op 17 mei 2009 werd Astrid Engels onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Astrid Engels heeft grote fascinatie voor en kennis van oude volkeren en culturen, en dit is ook goed terug te zien in haar werk. Tijdens alle verre reizen die ze maakt, laat zij zich inspireren door rituelen, objecten, religies en legenden van andere continenten. 
Haar schilderijen en litho's beschikken over een magische spirituele lading die op hun beurt weer anderen inspireren. Engels slaat met haar werk een prachtige brug tussen heden en verleden, tussen werkelijkheid en fantasie.

Sinds 2000 toont Astrid Engels haar nieuwste werk alleen via haar website en heeft zij in Huizen haar eigen studio voor bezichtigingen en of opdrachten geopend.

Exposities en prijzen:

1992 Movado Museum Prijs

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
5
Verkochte items
145
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Astrid Engels - Griekse paarden en hun karos kopen? Bied vanaf 80!
Astrid Engels (1941) Nederlands Griekse paarden en hun karos
TechniekZeefdruk
Afmetingen100 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee
Astrid Engels - Olieverf op doek, ingelijst kopen? Bied vanaf 199!
Astrid Engels (1941) Nederlands Olieverf op doek, ingelijst
TechniekOlieverf
Afmetingen42 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 199
Bied mee Bied mee
Astrid Engels - Olieverf op doek, ingelijst kopen? Bied vanaf 199!
Astrid Engels (1941) Nederlands Olieverf op doek, ingelijst
TechniekOlieverf
Afmetingen42 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 199
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Astrid Engels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Astrid Engels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Astrid Engels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Astrid Engels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Astrid Engels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Astrid Engels!

Volg het aanbod kunst van Astrid Engels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Astrid Engels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Astrid Engels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Astrid Engels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Astrid Engels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Astrid Engels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Astrid Engels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Astrid Engels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Astrid Engels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Astrid Engels?

Kunst kopen van Astrid Engels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Astrid Engels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Astrid Engels. Om meer kans te maken om de Astrid Engels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Astrid Engels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.