A.W. van Munster
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. A.W. van Munster
A.W. van Munster

A.W. van Munster (XIXe Eeuw)

Kunstenaar

A.W.van Munster was een Nederlands graficus, bekend in de archieven van de RKD. Hij etste voornamelijk stadsgezichten.

Aangeboden items
3
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
A.W. van Munster - Aelbrechtskolk Rotterdam kopen? Bied vanaf 99!
A.W. van Munster Nederlands Aelbrechtskolk Rotterdam
TechniekEts
Afmetingen51 x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee
A.W. van Munster - Lange Torenstraat Rotterdam kopen? Bied vanaf 35!
A.W. van Munster Nederlands Lange Torenstraat Rotterdam
TechniekEts
Afmetingen35 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van A.W. van Munster

Wilt u graag een kunstwerk kopen van A.W. van Munster? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van A.W. van Munster. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van A.W. van Munster en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van A.W. van Munster te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen A.W. van Munster!

Volg het aanbod kunst van A.W. van Munster te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van A.W. van Munster te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u A.W. van Munster instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe A.W. van Munster kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van A.W. van Munster!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van A.W. van Munster kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van A.W. van Munster en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van A.W. van Munster via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van A.W. van Munster of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van A.W. van Munster?

Kunst kopen van A.W. van Munster begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van A.W. van Munster, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van A.W. van Munster. Om meer kans te maken om de A.W. van Munster te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van A.W. van Munster! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.