Bart Jonkers (1920-2001)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Bart Jonkers
Bart Jonkers (1920-2001)

Bart Jonkers (1920-2001)

Bart JONKERS (Utrecht 1920 - Utrecht 2001)

Aangeboden items
3
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bart Jonkers - á la campagne kopen? Bied vanaf 300!
Bart Jonkers (1920-2001) Nederlands á la campagne
TechniekAquarel
Afmetingen55 x 65 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
Bart Jonkers - Stadsgezicht kopen? Bied vanaf 100!
Bart Jonkers (1920-2001) Nederlands Stadsgezicht
TechniekEts
Afmetingen55 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 100
1 bieding
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bart Jonkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bart Jonkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bart Jonkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bart Jonkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bart Jonkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bart Jonkers!

Volg het aanbod kunst van Bart Jonkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bart Jonkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bart Jonkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bart Jonkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bart Jonkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bart Jonkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bart Jonkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bart Jonkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bart Jonkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bart Jonkers?

Kunst kopen van Bart Jonkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bart Jonkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bart Jonkers. Om meer kans te maken om de Bart Jonkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bart Jonkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.