Benoit van Innis (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Benoit van Innis
Benoit van Innis (1960)

Benoit van Innis (1960)

Benoit VAN INNIS (Benoit): (Brugge 1960)

Benoît van Innis makes mainly paintings and drawings. He works on his projects together with architects for the integration of art in both private and public buildings. He is often commissioned to work by other artists. For instance, he has done drawings to the music of Satie and Poulenc for the pianist Claire Chevalier and designs wallpaper for noA architecten.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Benoit van Innis - Une soirée détente, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1000!
Benoit van Innis (1960) Belgisch Une soirée détente, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst)
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen53 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Benoit van Innis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Benoit van Innis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Benoit van Innis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Benoit van Innis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Benoit van Innis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Benoit van Innis!

Volg het aanbod kunst van Benoit van Innis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Benoit van Innis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Benoit van Innis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Benoit van Innis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Benoit van Innis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Benoit van Innis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Benoit van Innis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Benoit van Innis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Benoit van Innis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Benoit van Innis?

Kunst kopen van Benoit van Innis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Benoit van Innis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Benoit van Innis. Om meer kans te maken om de Benoit van Innis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Benoit van Innis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.