Bernard de Hoog (1866-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bernard de Hoog
Bernard de Hoog (1866-1943)

Bernard de Hoog (1866-1943)

Kunstenaar

Bernard de HOOG (Bussum 1866 - Den Haag 1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bernard de Hoog - Interieur kopen? Bied vanaf 750!
Bernard de Hoog (1866-1943) Nederlands Interieur
TechniekOlieverf
Afmetingen42 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bernard de Hoog

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bernard de Hoog? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bernard de Hoog. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bernard de Hoog en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bernard de Hoog te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bernard de Hoog!

Volg het aanbod kunst van Bernard de Hoog te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bernard de Hoog te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bernard de Hoog instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bernard de Hoog kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bernard de Hoog!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bernard de Hoog kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bernard de Hoog en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bernard de Hoog via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bernard de Hoog of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bernard de Hoog?

Kunst kopen van Bernard de Hoog begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bernard de Hoog, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bernard de Hoog. Om meer kans te maken om de Bernard de Hoog te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bernard de Hoog! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.