Bob Kemper (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Bob Kemper
Bob Kemper (1936)

Bob Kemper (1936)

Bob KEMPER(Poortugaal 1936)

Academie Beeldende kunsten Rotterdam.

Bob Kemper vertoont in zijn werk van meet af aan een fascinatie met het industriële landschap en met de stad. De nabijheid van de Rotterdamse Haven en uitzicht op de industrie van Pernis zijn debet aan zijn belangstelling voor het lijnenspel van installaties, kranen, schoorstenen en bruggen. Zijn inspiratie voor de dynamische sfeer vindt Bob Kemper in steden als Rotterdam, New York en Berlijn. Daarom ontstaan er nooit herkenbare schilderijen van de stad. het gaat immers om de sfeer die de omgeving bij hem oproept. Om tot de kern te komen ging hij in de loop der jaren steeds meer abstraheren en weglaten. Zijn kleurgebruik werd feller en expressiever. Zijn werk bevind zich in de bekende collectie van Caldic Nederland.

Aangeboden items
3
Verkochte items
50
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bob Kemper - Communikatie kopen? Bied vanaf 35!
Bob Kemper (1936) Nederlands Communikatie
TechniekZeefdruk
Afmetingen61 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Bob Kemper - zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Bob Kemper (1936) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bob Kemper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bob Kemper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bob Kemper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bob Kemper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bob Kemper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bob Kemper!

Volg het aanbod kunst van Bob Kemper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bob Kemper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bob Kemper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bob Kemper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bob Kemper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bob Kemper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bob Kemper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bob Kemper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bob Kemper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bob Kemper?

Kunst kopen van Bob Kemper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bob Kemper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bob Kemper. Om meer kans te maken om de Bob Kemper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bob Kemper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.