Caspar Commelin (1668-1731)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Caspar Commelin
Caspar Commelin (1668-1731)

Caspar Commelin (1668-1731)

Kunstenaar

Caspar COMMELIN (1668 - 1731)

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Caspar Commelin - De Weeseper-Poort. 1786. kopen? Bied vanaf 50!
Caspar Commelin (1668-1731) Nederlands De Weeseper-Poort. 1786.
TechniekHandgekleurd
Afmetingen33 x 40 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Caspar Commelin - Amsterdam aan de Waterkant van ‘t Y te Sien kopen? Bied vanaf 300!
Caspar Commelin (1668-1731) Nederlands Amsterdam aan de Waterkant van ‘t Y te Sien
TechniekGravure
Afmetingen47.8 x 77.7 cm (h x b)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Caspar Commelin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Caspar Commelin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Caspar Commelin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Caspar Commelin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Caspar Commelin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Caspar Commelin!

Volg het aanbod kunst van Caspar Commelin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Caspar Commelin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Caspar Commelin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Caspar Commelin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Caspar Commelin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Caspar Commelin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Caspar Commelin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Caspar Commelin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Caspar Commelin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Caspar Commelin?

Kunst kopen van Caspar Commelin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Caspar Commelin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Caspar Commelin. Om meer kans te maken om de Caspar Commelin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Caspar Commelin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.