Cees Dolk (1949-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Cees Dolk
Cees Dolk (1949-2016)

Cees Dolk (1949-2016)

Cees DOLK (Rotterdam 1949 - Utrecht 2016)

Aangeboden items
1
Verkochte items
289
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Cees Dolk - -Dish- kopen? Bied vanaf 25!
Cees Dolk (1949-2016) -Dish-
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 57 x 67 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Cees Dolk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cees Dolk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cees Dolk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cees Dolk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cees Dolk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cees Dolk!

Volg het aanbod kunst van Cees Dolk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cees Dolk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cees Dolk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cees Dolk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cees Dolk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cees Dolk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cees Dolk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cees Dolk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cees Dolk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cees Dolk?

Kunst kopen van Cees Dolk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cees Dolk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cees Dolk. Om meer kans te maken om de Cees Dolk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cees Dolk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.