Charles Bragg (1931-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Charles Bragg
Charles Bragg (1931-2017)

Charles Bragg (1931-2017)

Charles BRAGG (1931-2017)

Aangeboden items
4
Verkochte items
6
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Charles Bragg - ETS: THE PERFECT COUPLE/HOLE 18 Handgesigneerd kopen? Bied vanaf 90!
Charles Bragg (1931-2017) Amerikaans ETS: THE PERFECT COUPLE/HOLE 18 Handgesigneerd
TechniekEts
Afmetingen32.5 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
Charles Bragg - Fore! kopen? Bied vanaf 85!
Charles Bragg (1931-2017) Amerikaans Fore!
TechniekDroge Naald
Afmetingen32 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
Charles Bragg - THE PERFECT COUPLE/HOLE 18 kopen? Bied vanaf 85!
Charles Bragg (1931-2017) Amerikaans THE PERFECT COUPLE/HOLE 18
TechniekDroge Naald
Afmetingen27 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
Charles Bragg - THE PERFECT COUPLE kopen? Bied vanaf 85!
Charles Bragg (1931-2017) Amerikaans THE PERFECT COUPLE
TechniekDroge Naald
Afmetingen27 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Charles Bragg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charles Bragg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charles Bragg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charles Bragg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charles Bragg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charles Bragg!

Volg het aanbod kunst van Charles Bragg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charles Bragg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charles Bragg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charles Bragg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charles Bragg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charles Bragg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charles Bragg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charles Bragg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charles Bragg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charles Bragg?

Kunst kopen van Charles Bragg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charles Bragg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charles Bragg. Om meer kans te maken om de Charles Bragg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charles Bragg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.