Christian van Hedel (1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Christian van Hedel
Christian van Hedel (1974)

Christian van Hedel (1974)

Kunstschilder

Christian van HEDEL (1974)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Christian van Hedel - x-girl kopen? Bied vanaf 140!
Christian van Hedel - x-girlFotografie
Geplaatst doorpierre85
Eindtijd 02-04-2023 om 22:27
Jaartal2015
TechniekDigitale Print
Afmetingen100 cm x 150 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstDibond

Kunst kopen van Christian van Hedel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Christian van Hedel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Christian van Hedel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Christian van Hedel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Christian van Hedel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Christian van Hedel!

Volg het aanbod kunst van Christian van Hedel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Christian van Hedel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Christian van Hedel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Christian van Hedel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Christian van Hedel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Christian van Hedel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Christian van Hedel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Christian van Hedel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Christian van Hedel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Christian van Hedel?

Kunst kopen van Christian van Hedel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Christian van Hedel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Christian van Hedel. Om meer kans te maken om de Christian van Hedel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Christian van Hedel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.