Coen Blankwaard (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Coen Blankwaard
Coen Blankwaard (1965)

Coen Blankwaard (1965)

Coen BLANKWAARD (1965 Eindhoven)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
filters
Coen Blankwaard - Smile kopen? Bied vanaf 80!
Coen Blankwaard (1965) Nederlands Smile
TechniekZeefdruk
Afmetingen59 x 104 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Coen Blankwaard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Coen Blankwaard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Coen Blankwaard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Coen Blankwaard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Coen Blankwaard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Coen Blankwaard!

Volg het aanbod kunst van Coen Blankwaard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Coen Blankwaard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Coen Blankwaard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Coen Blankwaard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Coen Blankwaard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Coen Blankwaard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Coen Blankwaard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Coen Blankwaard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Coen Blankwaard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Coen Blankwaard?

Kunst kopen van Coen Blankwaard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Coen Blankwaard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Coen Blankwaard. Om meer kans te maken om de Coen Blankwaard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Coen Blankwaard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.