Daniel den Dikkenboer (1918-1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Daniel den Dikkenboer
Daniel den Dikkenboer (1918-1979)

Daniel den Dikkenboer (1918-1979)

Daniël den DIKKENBOER (Rotterdam 1918 - 1979)

Aangeboden items
3
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Daniel den Dikkenboer - KRIJGER kopen? Bied vanaf 40!
Daniel den Dikkenboer (1918-1979) Nederlands KRIJGER
TechniekLitho
Afmetingen38 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Daniel den Dikkenboer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Daniel den Dikkenboer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Daniel den Dikkenboer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Daniel den Dikkenboer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Daniel den Dikkenboer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Daniel den Dikkenboer!

Volg het aanbod kunst van Daniel den Dikkenboer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Daniel den Dikkenboer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Daniel den Dikkenboer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Daniel den Dikkenboer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Daniel den Dikkenboer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Daniel den Dikkenboer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Daniel den Dikkenboer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Daniel den Dikkenboer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Daniel den Dikkenboer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Daniel den Dikkenboer?

Kunst kopen van Daniel den Dikkenboer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Daniel den Dikkenboer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Daniel den Dikkenboer. Om meer kans te maken om de Daniel den Dikkenboer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Daniel den Dikkenboer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.