David Haidle (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. David Haidle
David Haidle (1944)

David Haidle (1944)

Graficus

David HAIDLE (1944)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
David Haidle - Butterfly matrix, litho kopen? Bied vanaf 50!
David Haidle - Butterfly matrix, lithoGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRosser
Eindtijd 04-03-2023 om 19:45
Jaartal1980
TechniekLitho
Afmetingen75 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
David Haidle - Orchid matrix I, litho kopen? Bied vanaf 50!
David Haidle - Orchid matrix I, lithoGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRosser
Eindtijd 11-03-2023 om 20:41
Jaartal1980
TechniekLitho
Afmetingen75 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van David Haidle

Wilt u graag een kunstwerk kopen van David Haidle? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van David Haidle. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van David Haidle en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van David Haidle te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen David Haidle!

Volg het aanbod kunst van David Haidle te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van David Haidle te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u David Haidle instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe David Haidle kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van David Haidle!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van David Haidle kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van David Haidle en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van David Haidle via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van David Haidle of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van David Haidle?

Kunst kopen van David Haidle begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van David Haidle, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van David Haidle. Om meer kans te maken om de David Haidle te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van David Haidle! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.