Donald Lipski (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Donald Lipski
Donald Lipski (1947)

Donald Lipski (1947)

Kunstenaar

Donald LIPSKI (Chigaco 1947)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Donald Lipski - Kleurenoffset-litho. Affiche: ROLAND GARROS 1995 (zeldzaam) kopen? Bied vanaf 59!
Donald Lipski (1947) Amerikaans Kleurenoffset-litho. Affiche: ROLAND GARROS 1995 (zeldzaam)
TechniekOffset
Afmetingen76 x 56 cm (h x b)
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
Donald Lipski - Officiële affiche van Roland Garros 1995 kopen? Bied vanaf 80!
Donald Lipski (1947) Amerikaans Officiële affiche van Roland Garros 1995
TechniekLitho
Afmetingen75 x 57 cm (h x b)
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Donald Lipski

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Donald Lipski? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Donald Lipski. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Donald Lipski en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Donald Lipski te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Donald Lipski!

Volg het aanbod kunst van Donald Lipski te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Donald Lipski te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Donald Lipski instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Donald Lipski kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Donald Lipski!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Donald Lipski kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Donald Lipski en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Donald Lipski via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Donald Lipski of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Donald Lipski?

Kunst kopen van Donald Lipski begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Donald Lipski, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Donald Lipski. Om meer kans te maken om de Donald Lipski te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Donald Lipski! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.