Dook Everse (1910-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Dook Everse
Dook Everse (1910-2005)

Dook Everse (1910-2005)

Dook EVERSE (Rotterdam 1910 - ?? 2005)

Aangeboden items
2
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dook Everse - Boerderij kopen? Bied vanaf 125!
Dook Everse (1910-2005) Nederlands Boerderij
TechniekAquarel
Afmetingen52 x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
Dook Everse - Winter season kopen? Bied vanaf 199!
Dook Everse (1910-2005) Nederlands Winter season
TechniekAquarel
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 199
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dook Everse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dook Everse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dook Everse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dook Everse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dook Everse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dook Everse!

Volg het aanbod kunst van Dook Everse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dook Everse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dook Everse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dook Everse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dook Everse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dook Everse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dook Everse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dook Everse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dook Everse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dook Everse?

Kunst kopen van Dook Everse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dook Everse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dook Everse. Om meer kans te maken om de Dook Everse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dook Everse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.