Elisabeth Axmann (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Elisabeth Axmann
Elisabeth Axmann (1934)

Elisabeth Axmann (1934)

Kunstenaar

Elisabeth AXMANN (1934)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Favoriet
filters
Elisabeth Axmann - Kleine Tulpen kopen? Bied vanaf 30!
Elisabeth Axmann (1934) Duits Kleine Tulpen
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen27 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Elisabeth Axmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Elisabeth Axmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Elisabeth Axmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Elisabeth Axmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Elisabeth Axmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Elisabeth Axmann!

Volg het aanbod kunst van Elisabeth Axmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Elisabeth Axmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elisabeth Axmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Elisabeth Axmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Elisabeth Axmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Elisabeth Axmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Elisabeth Axmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Elisabeth Axmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Elisabeth Axmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Elisabeth Axmann?

Kunst kopen van Elisabeth Axmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Elisabeth Axmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Elisabeth Axmann. Om meer kans te maken om de Elisabeth Axmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Elisabeth Axmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.