Ellen Menschaar (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ellen Menschaar
Ellen Menschaar (1953)

Ellen Menschaar (1953)

Ellen MENSCHAAR (Den Haag 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ellen Menschaar - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Ellen Menschaar (1953) Nederlands zonder titel
Techniek Collage
Afmetingen 66 x 51 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ellen Menschaar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ellen Menschaar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ellen Menschaar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ellen Menschaar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ellen Menschaar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ellen Menschaar!

Volg het aanbod kunst van Ellen Menschaar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ellen Menschaar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ellen Menschaar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ellen Menschaar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ellen Menschaar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ellen Menschaar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ellen Menschaar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ellen Menschaar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ellen Menschaar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ellen Menschaar?

Kunst kopen van Ellen Menschaar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ellen Menschaar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ellen Menschaar. Om meer kans te maken om de Ellen Menschaar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ellen Menschaar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.