• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Els Maasson (1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Els Maasson

Els Maasson (1967)

Kunstenaar

Els MAASSON (Maasland 1967)

Aangeboden items
0
Verkochte items
57
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Els Maasson (1967) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 57 items van Els Maasson (1967) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Els Maasson

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Els Maasson? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Els Maasson. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Els Maasson en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Els Maasson te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Els Maasson!

Volg het aanbod kunst van Els Maasson te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Els Maasson te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Els Maasson instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Els Maasson kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Els Maasson!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Els Maasson kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Els Maasson en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Els Maasson via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Els Maasson of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Els Maasson?

Kunst kopen van Els Maasson begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Els Maasson, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Els Maasson. Om meer kans te maken om de Els Maasson te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Els Maasson! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.