Emrik & Binger (1857-1895)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Emrik & Binger
Emrik & Binger (1857-1895)

Emrik & Binger (1857-1895)

Emrik & Binger, Haarlemse steendrukkerij

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Emrik & Binger - De Koornbeurs Aan De Havenzijde kopen? Bied vanaf 90!
Emrik & Binger (1857-1895) Nederlands De Koornbeurs Aan De Havenzijde
TechniekLitho
Afmetingen31 x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Emrik & Binger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Emrik & Binger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Emrik & Binger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Emrik & Binger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Emrik & Binger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Emrik & Binger!

Volg het aanbod kunst van Emrik & Binger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Emrik & Binger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Emrik & Binger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Emrik & Binger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Emrik & Binger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Emrik & Binger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Emrik & Binger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Emrik & Binger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Emrik & Binger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Emrik & Binger?

Kunst kopen van Emrik & Binger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Emrik & Binger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Emrik & Binger. Om meer kans te maken om de Emrik & Binger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Emrik & Binger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.