Epi van de Velde-van Brussel (1890-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Epi van de Velde-van Brussel
Epi van de Velde-van Brussel (1890-1970)

Epi van de Velde-van Brussel (1890-1970)

Epi van de VELDE-VAN BRUSSEL (Utrecht 1890 - Merano, Italië 1970)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Epi van de Velde-van Brussel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Epi van de Velde-van Brussel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Epi van de Velde-van Brussel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Epi van de Velde-van Brussel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Epi van de Velde-van Brussel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Epi van de Velde-van Brussel!

Volg het aanbod kunst van Epi van de Velde-van Brussel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Epi van de Velde-van Brussel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Epi van de Velde-van Brussel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Epi van de Velde-van Brussel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Epi van de Velde-van Brussel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Epi van de Velde-van Brussel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Epi van de Velde-van Brussel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Epi van de Velde-van Brussel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Epi van de Velde-van Brussel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Epi van de Velde-van Brussel?

Kunst kopen van Epi van de Velde-van Brussel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Epi van de Velde-van Brussel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Epi van de Velde-van Brussel. Om meer kans te maken om de Epi van de Velde-van Brussel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Epi van de Velde-van Brussel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.