Erich Wegner (1899-1980)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Erich Wegner
Erich Wegner (1899-1980)

Erich Wegner (1899-1980)

Erich WEGNER (1899 - 1980)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Erich Wegner (1899-1980) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Erich Wegner (1899-1980) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Erich Wegner

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erich Wegner? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erich Wegner. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erich Wegner en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erich Wegner te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erich Wegner!

Volg het aanbod kunst van Erich Wegner te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erich Wegner te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erich Wegner instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erich Wegner kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erich Wegner!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erich Wegner kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erich Wegner en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erich Wegner via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erich Wegner of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erich Wegner?

Kunst kopen van Erich Wegner begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erich Wegner, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erich Wegner. Om meer kans te maken om de Erich Wegner te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erich Wegner! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.