Ernst Theodor Zuppinger (1875-8211)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ernst Theodor Zuppinger
Ernst Theodor Zuppinger (1875-8211)

Ernst Theodor Zuppinger (1875-8211)

Ernst Theodor ZUPPINGER (1875 - 8211)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ernst Theodor Zuppinger (1875-8211) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ernst Theodor Zuppinger (1875-8211) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ernst Theodor Zuppinger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ernst Theodor Zuppinger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ernst Theodor Zuppinger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ernst Theodor Zuppinger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ernst Theodor Zuppinger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ernst Theodor Zuppinger!

Volg het aanbod kunst van Ernst Theodor Zuppinger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ernst Theodor Zuppinger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ernst Theodor Zuppinger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ernst Theodor Zuppinger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ernst Theodor Zuppinger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ernst Theodor Zuppinger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ernst Theodor Zuppinger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ernst Theodor Zuppinger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ernst Theodor Zuppinger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ernst Theodor Zuppinger?

Kunst kopen van Ernst Theodor Zuppinger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ernst Theodor Zuppinger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ernst Theodor Zuppinger. Om meer kans te maken om de Ernst Theodor Zuppinger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ernst Theodor Zuppinger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.