Eugene Rensburg (1872-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eugene Rensburg
Eugene Rensburg (1872-1956)

Eugene Rensburg (1872-1956)

Kunstenaar

Eugene Rensburg

Aangeboden items
5
Verkochte items
93
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Eugene Rensburg - Lammergier. kopen? Bied vanaf 79!
Eugene Rensburg (1872-1956) Nederlands Lammergier.
TechniekPotlood
Afmetingen52 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 79
Bied mee Bied mee
Eugene Rensburg - zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Eugene Rensburg (1872-1956) Nederlands zonder titel
TechniekDroge Naald
Afmetingen22 x 16 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Eugene Rensburg - Lot van 10 torens van diverse kunstenaars. kopen? Bied vanaf 45!
Eugene Rensburg (1872-1956) Nederlands Lot van 10 torens van diverse kunstenaars.
TechniekDroge Naald
Afmetingen8.5 x 4.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Eugene Rensburg - Lot van 7 stadsgezichten van diverse kunstenaars. kopen? Bied vanaf 45!
Eugene Rensburg (1872-1956) Nederlands Lot van 7 stadsgezichten van diverse kunstenaars.
TechniekDroge Naald
Afmetingen21 x 17 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Eugene Rensburg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eugene Rensburg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eugene Rensburg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eugene Rensburg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eugene Rensburg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eugene Rensburg!

Volg het aanbod kunst van Eugene Rensburg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eugene Rensburg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eugene Rensburg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eugene Rensburg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eugene Rensburg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eugene Rensburg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eugene Rensburg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eugene Rensburg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eugene Rensburg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eugene Rensburg?

Kunst kopen van Eugene Rensburg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eugene Rensburg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eugene Rensburg. Om meer kans te maken om de Eugene Rensburg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eugene Rensburg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.