Feiko (1933-2015)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Feiko
Feiko (1933-2015)

Feiko (1933-2015)

Kunstenaar

Feiko WIERSTRA (Amsterdam 1933 - Amsterdam 2015)

Aangeboden items
2
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Feiko - Gemengde techniek op papier , Zonder titel – Ingelijst, 61 x 76 cm - 1986 kopen? Bied vanaf 50!
Feiko (1933-2015) Nederlands Gemengde techniek op papier , Zonder titel – Ingelijst, 61 x 76 cm - 1986
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen61 x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Feiko - Ingelijst , Gemengde techniek , Pose – Lijst, 80 x 65 cm - 1985 kopen? Bied vanaf 100!
Feiko (1933-2015) Nederlands Ingelijst , Gemengde techniek , Pose – Lijst, 80 x 65 cm - 1985
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen80 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Feiko

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Feiko? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Feiko. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Feiko en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Feiko te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Feiko!

Volg het aanbod kunst van Feiko te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Feiko te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Feiko instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Feiko kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Feiko!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Feiko kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Feiko en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Feiko via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Feiko of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Feiko?

Kunst kopen van Feiko begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Feiko, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Feiko. Om meer kans te maken om de Feiko te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Feiko! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.