Fenneke van der Elst (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fenneke van der Elst
Fenneke van der Elst (1950)

Fenneke van der Elst (1950)

Kunstenaar

Fenneke van der ELST (Den Haag 1950)

Elst woont en werkt in Delft. Haar opleiding heeft ze gevolgd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (1980-1985). Naast litho’s maakt ze ook veel schilderijen. Inspiratie daarvoor vind ze zowel dichtbij huis als tijdens het reizen in landen rond de Middellandse Zee.

Aangeboden items
3
Verkochte items
172
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Fenneke van der Elst - Kleurenlitho z.t. kopen? Bied vanaf 40!
Fenneke van der Elst (1950) Nederlands Kleurenlitho z.t.
TechniekLitho
Afmetingen50 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Fenneke van der Elst - Witte tulpen, zeefdruk kopen? Bied vanaf 35!
Fenneke van der Elst (1950) Nederlands Witte tulpen, zeefdruk
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Fenneke van der Elst - Huis met bladeren kopen? Bied vanaf 25!
Fenneke van der Elst (1950) Nederlands Huis met bladeren
TechniekLitho
Afmetingen65 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Fenneke van der Elst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fenneke van der Elst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fenneke van der Elst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fenneke van der Elst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fenneke van der Elst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fenneke van der Elst!

Volg het aanbod kunst van Fenneke van der Elst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fenneke van der Elst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fenneke van der Elst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fenneke van der Elst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fenneke van der Elst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fenneke van der Elst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fenneke van der Elst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fenneke van der Elst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fenneke van der Elst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fenneke van der Elst?

Kunst kopen van Fenneke van der Elst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fenneke van der Elst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fenneke van der Elst. Om meer kans te maken om de Fenneke van der Elst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fenneke van der Elst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.