Francis Hoogland (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Francis Hoogland
Francis Hoogland (1960)

Francis Hoogland (1960)

Francis HOOGLAND (Zutphen, 1960)

Aangeboden items
3
Verkochte items
39
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Francis Hoogland - zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Francis Hoogland (1960) Nederlands zonder titel
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 67 x 53 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Francis Hoogland - geen titel kopen? Bied vanaf 30!
Francis Hoogland (1960) Nederlands geen titel
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 67 x 52 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Francis Hoogland - zonder titel kopen? Bied vanaf 30!
Francis Hoogland (1960) Nederlands zonder titel
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 66 x 52 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Francis Hoogland

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Francis Hoogland? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Francis Hoogland. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Francis Hoogland en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Francis Hoogland te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Francis Hoogland!

Volg het aanbod kunst van Francis Hoogland te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Francis Hoogland te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Francis Hoogland instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Francis Hoogland kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Francis Hoogland!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Francis Hoogland kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Francis Hoogland en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Francis Hoogland via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Francis Hoogland of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Francis Hoogland?

Kunst kopen van Francis Hoogland begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Francis Hoogland, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Francis Hoogland. Om meer kans te maken om de Francis Hoogland te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Francis Hoogland! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.