Francoise Deberdt (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Francoise Deberdt
Francoise Deberdt (1934)

Francoise Deberdt (1934)

Kunstenaar

Françoise DEBERDT (Donnemarie-en-Montois 1934)

Aangeboden items
4
Verkochte items
58
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Francoise Deberdt - La création du monde kopen? Bied vanaf 35!
Francoise Deberdt (1934) Frans De schepping van de wereld
TechniekEts
Afmetingen65 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Francoise Deberdt - "1 er jour (1. Tag) aus La création du monde kopen? Bied vanaf 45!
Francoise Deberdt (1934) Frans "Dag 1 (1. Tag) van De schepping van de wereld
TechniekEts
Afmetingen69 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Francoise Deberdt - "2 e jour (2. Tag) aus La création du monde kopen? Bied vanaf 45!
Francoise Deberdt (1934) Frans "2e dag (2. Tag) van De schepping van de wereld
TechniekEts
Afmetingen69 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Francoise Deberdt - Le Pin et l'Homme de Neige kopen? Bied vanaf 25!
Francoise Deberdt (1934) Frans Le Pin et l'Homme de Neige
TechniekLitho
Afmetingen64 x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Francoise Deberdt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Francoise Deberdt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Francoise Deberdt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Francoise Deberdt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Francoise Deberdt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Francoise Deberdt!

Volg het aanbod kunst van Francoise Deberdt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Francoise Deberdt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Francoise Deberdt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Francoise Deberdt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Francoise Deberdt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Francoise Deberdt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Francoise Deberdt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Francoise Deberdt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Francoise Deberdt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Francoise Deberdt?

Kunst kopen van Francoise Deberdt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Francoise Deberdt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Francoise Deberdt. Om meer kans te maken om de Francoise Deberdt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Francoise Deberdt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.