Frank van den Heuvel (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Frank van den Heuvel
Frank van den Heuvel (1954)

Frank van den Heuvel (1954)

Frank van den HEUVEL (Tilburg, 1954)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frank van den Heuvel - Zeefdruk - 1991 kopen? Bied vanaf 49!
Frank van den Heuvel (1954) Nederlands Zeefdruk - 1991
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 70 x 49.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
Frank van den Heuvel - zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Frank van den Heuvel (1954) zonder titel
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 65 x 49 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frank van den Heuvel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank van den Heuvel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank van den Heuvel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank van den Heuvel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank van den Heuvel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank van den Heuvel!

Volg het aanbod kunst van Frank van den Heuvel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank van den Heuvel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank van den Heuvel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank van den Heuvel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank van den Heuvel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank van den Heuvel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank van den Heuvel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank van den Heuvel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank van den Heuvel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank van den Heuvel?

Kunst kopen van Frank van den Heuvel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank van den Heuvel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank van den Heuvel. Om meer kans te maken om de Frank van den Heuvel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank van den Heuvel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.