Freddy Flores Knistoff (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Freddy Flores Knistoff
Freddy Flores Knistoff (1948)

Freddy Flores Knistoff (1948)

Kunstenaar

Freddy FLORES KNISTOFF (Viña del Mar 1948)

Woont sinds 1985 in Amsterdam. Werkte en exposeerde oa met CoBrA kunstenaars en kan gerekend worden tot de Fluxus kunstenaars.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Chileens Chileens  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Freddy Flores Knistoff - No title. Zeer goede conditie kopen? Bied vanaf 500!
Freddy Flores Knistoff - No title. Zeer goede conditieSchilderij
Geplaatst doorHkzw67
Eindtijd 15-01-2023 om 19:09
Jaartal2007
TechniekAcryl
Afmetingen0.03 cm x 0.03 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Freddy Flores Knistoff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Freddy Flores Knistoff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Freddy Flores Knistoff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Freddy Flores Knistoff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Freddy Flores Knistoff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Freddy Flores Knistoff!

Volg het aanbod kunst van Freddy Flores Knistoff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Freddy Flores Knistoff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Freddy Flores Knistoff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Freddy Flores Knistoff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Freddy Flores Knistoff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Freddy Flores Knistoff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Freddy Flores Knistoff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Freddy Flores Knistoff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Freddy Flores Knistoff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Freddy Flores Knistoff?

Kunst kopen van Freddy Flores Knistoff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Freddy Flores Knistoff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Freddy Flores Knistoff. Om meer kans te maken om de Freddy Flores Knistoff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Freddy Flores Knistoff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.