Frits Droog (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frits Droog
Frits Droog (1949)

Frits Droog (1949)

Kunstenaar

Frits DROOG (Den Haag, 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frits Droog - Bay of bengal kopen? Bied vanaf 50!
Frits Droog (1949) Nederlands Bay of bengal
TechniekAcryl
Afmetingen64 x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frits Droog

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frits Droog? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frits Droog. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frits Droog en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frits Droog te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frits Droog!

Volg het aanbod kunst van Frits Droog te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frits Droog te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frits Droog instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frits Droog kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frits Droog!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frits Droog kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frits Droog en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frits Droog via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frits Droog of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frits Droog?

Kunst kopen van Frits Droog begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frits Droog, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frits Droog. Om meer kans te maken om de Frits Droog te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frits Droog! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.