Frits Jansen (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frits Jansen
Frits Jansen (1948)

Frits Jansen (1948)

Kunstenaar

Frits JANSEN (Rotterdam, 1948)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
Frits Jansen - "Compositie met Peer en Lakstempel" kopen? Bied vanaf 200!
Frits Jansen (1948) "Compositie met Peer en Lakstempel"
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen57 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Frits Jansen - KUNST IS MOOIJ map met 7 werken van div kunstenaars en gedicht van Remco Camper kopen? Bied vanaf 85!
Frits Jansen (1948) KUNST IS MOOIJ map met 7 werken van div kunstenaars en gedicht van Remco Camper
TechniekZeefdruk
Afmetingen35 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Frits Jansen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frits Jansen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frits Jansen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frits Jansen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frits Jansen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frits Jansen!

Volg het aanbod kunst van Frits Jansen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frits Jansen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frits Jansen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frits Jansen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frits Jansen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frits Jansen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frits Jansen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frits Jansen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frits Jansen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frits Jansen?

Kunst kopen van Frits Jansen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frits Jansen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frits Jansen. Om meer kans te maken om de Frits Jansen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frits Jansen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.