Gabriel De Pauw (1924-2000)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Gabriel De Pauw
Gabriel De Pauw (1924-2000)

Gabriel De Pauw (1924-2000)

Gabri DE PAUW

Aangeboden items
3
Verkochte items
5
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Gabriel De Pauw - Moeder kopen? Bied vanaf 15!
Gabriel De Pauw (1924-2000) Belgisch Moeder
Techniek Pastel/Krijt
Afmetingen 35 x 25 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
Gabriel De Pauw - Kinderportret kopen? Bied vanaf 200!
Gabriel De Pauw (1924-2000) Belgisch Kinderportret
Techniek Olieverf
Afmetingen 70 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Gabriel De Pauw - boerderij gebouwen kopen? Bied vanaf 150!
Gabriel De Pauw (1924-2000) Belgisch boerderij gebouwen
Techniek Olieverf
Afmetingen 68 x 78 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gabriel De Pauw

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gabriel De Pauw? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gabriel De Pauw. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gabriel De Pauw en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gabriel De Pauw te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gabriel De Pauw!

Volg het aanbod kunst van Gabriel De Pauw te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gabriel De Pauw te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gabriel De Pauw instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gabriel De Pauw kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gabriel De Pauw!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gabriel De Pauw kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gabriel De Pauw en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gabriel De Pauw via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gabriel De Pauw of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gabriel De Pauw?

Kunst kopen van Gabriel De Pauw begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gabriel De Pauw, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gabriel De Pauw. Om meer kans te maken om de Gabriel De Pauw te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gabriel De Pauw! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.