Gaston Quidousse (1938-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Gaston Quidousse
Gaston Quidousse (1938-1998)

Gaston Quidousse (1938-1998)

Gaston QUIDOUSSE Gullegem 1938 - Houthalen 1998)

Aangeboden items
3
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Gaston Quidousse - Huis in bos kopen? Bied vanaf 10!
Gaston Quidousse (1938-1998) Belgisch Huis in bos
TechniekOlieverf
Afmetingen61 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee
Gaston Quidousse - Zwanen op rivier kopen? Bied vanaf 10!
Gaston Quidousse (1938-1998) Belgisch Zwanen op rivier
TechniekOlieverf
Afmetingen61 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee
Gaston Quidousse - Landschap kopen? Bied vanaf 10!
Gaston Quidousse (1938-1998) Belgisch Landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen61 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gaston Quidousse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gaston Quidousse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gaston Quidousse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gaston Quidousse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gaston Quidousse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gaston Quidousse!

Volg het aanbod kunst van Gaston Quidousse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gaston Quidousse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gaston Quidousse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gaston Quidousse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gaston Quidousse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gaston Quidousse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gaston Quidousse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gaston Quidousse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gaston Quidousse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gaston Quidousse?

Kunst kopen van Gaston Quidousse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gaston Quidousse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gaston Quidousse. Om meer kans te maken om de Gaston Quidousse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gaston Quidousse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.