George Heidweiller (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. George Heidweiller
George Heidweiller (1963)

George Heidweiller (1963)

George HEIDWEILLER (Beverwijk 1963)

Schilder, graficus.

Opleiding:

Van 1980 tot 1984 ging Heidweiller naar de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag.

Hij woont en werkt in Amsterdam.

Hoewel geboren in Noord-Holland, heeft Heidweiller een groot deel van zijn jeugd in het buitenland doorgebracht, namelijk in New York, Suriname en op Curaçao. Na zijn opleiding in Den Haag te hebben afgerond, verhuisde Heidweiller naar Amsterdam, waar hij voor zichzelf aan de slag ging als kunstenaar. Daarnaast werkte hij ook in opdracht; onder andere assisteerde hij Herman Brood bij het beschilderen van de Amsterdamse tram 2. Niet gek is dus dat Heidweillers eigen werk - kleurrijk en ruw, wild - gelijkenissen kent met het werk van Brood. Sinds 2007 echter maakt Heidweiller vooral zogenaamde cityscapes, waarbij hij denkbeeldige steden afbeeldt die heel eigentijds zijn, maar tegelijkertijd een bepaalde melancholie oproepen.

Aangeboden items
2
Verkochte items
190
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
George Heidweiller - werk uit 2011 kopen? Bied vanaf 90!
George Heidweiller (1963) Nederlands werk uit 2011
Techniek Gemengde Druktechniek
Afmetingen 44 x 100 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
George Heidweiller - werk uit 2011 kopen? Bied vanaf 90!
George Heidweiller (1963) Nederlands werk uit 2011
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 43 x 97 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van George Heidweiller

Wilt u graag een kunstwerk kopen van George Heidweiller? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van George Heidweiller. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van George Heidweiller en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van George Heidweiller te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen George Heidweiller!

Volg het aanbod kunst van George Heidweiller te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van George Heidweiller te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u George Heidweiller instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe George Heidweiller kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van George Heidweiller!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van George Heidweiller kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van George Heidweiller en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van George Heidweiller via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van George Heidweiller of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van George Heidweiller?

Kunst kopen van George Heidweiller begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van George Heidweiller, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van George Heidweiller. Om meer kans te maken om de George Heidweiller te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van George Heidweiller! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.