Gerardus Johannes Ernens (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerardus Johannes Ernens
Gerardus Johannes Ernens (1935)

Gerardus Johannes Ernens (1935)

Kunstenaar

Gerardus Johannes ERNENS (Utrecht 1935)

Aangeboden items
1
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (23 x Favoriet)
filters
Gerardus Johannes Ernens - Bloemen in vaas kopen? Bied vanaf 100!
Gerardus Johannes Ernens (1935) Nederlands Bloemen in vaas
TechniekOlieverf
Afmetingen72 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Gerardus Johannes Ernens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerardus Johannes Ernens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerardus Johannes Ernens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerardus Johannes Ernens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerardus Johannes Ernens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerardus Johannes Ernens!

Volg het aanbod kunst van Gerardus Johannes Ernens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerardus Johannes Ernens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerardus Johannes Ernens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerardus Johannes Ernens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerardus Johannes Ernens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerardus Johannes Ernens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerardus Johannes Ernens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerardus Johannes Ernens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerardus Johannes Ernens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerardus Johannes Ernens?

Kunst kopen van Gerardus Johannes Ernens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerardus Johannes Ernens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerardus Johannes Ernens. Om meer kans te maken om de Gerardus Johannes Ernens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerardus Johannes Ernens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.