Gertie Janssen (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gertie Janssen
Gertie Janssen (1947)

Gertie Janssen (1947)

Kunstenaar

Gertie JANSSEN

Schilder

Geboren in 1947 te Venray.

Opleiding:

Gertie Janssen volgde haar opleiding aan de Akademie voor Beelende Kunsten in Arnhem en aan de Jan van Eyck Akademie te Maastricht.

Woont en werkt in Malden.

Gertie Janssen gaat meestal intuïtief te werken: haar gevoel bepaalt dan ook de sfeer van haar werken. Kleur speelt dan ook een belangrijke rol, net als de vormentaal. Primitieve vormen afkomstig van Afrikaanse culturen komen ook vaak in Janssens werk voor, waarvan de symboliek vaak verwant is aan gebeurtenissen in het leven van de kunstenares. Waar ze voorheen vooral schilderde, is Janssen de laatste jaren meer gaan experimenteren wat betreft materiaal en vorm.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
3
Verkochte items
69
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gertie Janssen - Cleopatra II kopen? Bied vanaf 25!
Gertie Janssen (1947) Nederlands Cleopatra II
TechniekZeefdruk
Afmetingen76 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Gertie Janssen - "Cleopatra 1" kopen? Bied vanaf 75!
Gertie Janssen (1947) Nederlands "Cleopatra 1"
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen80 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Gertie Janssen - Zeefdruk op geschept papier, Le plat pays I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Gertie Janssen (1947) Nederlands Zeefdruk op geschept papier, Le plat pays I - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen73 x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gertie Janssen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gertie Janssen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gertie Janssen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gertie Janssen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gertie Janssen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gertie Janssen!

Volg het aanbod kunst van Gertie Janssen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gertie Janssen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gertie Janssen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gertie Janssen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gertie Janssen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gertie Janssen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gertie Janssen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gertie Janssen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gertie Janssen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gertie Janssen?

Kunst kopen van Gertie Janssen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gertie Janssen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gertie Janssen. Om meer kans te maken om de Gertie Janssen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gertie Janssen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.