Giovanni Dalessi (1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Giovanni Dalessi
Giovanni Dalessi (1964)

Giovanni Dalessi (1964)

Kunstenaar

Giovanni DALESSI (Eindhoven, 1964)

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
Giovanni Dalessi - BOMEN IN LANDSCHAP / KLEURZEEFDRUK / 122x162cm / SIG / 2007 / ZEER GROOT WERK kopen? Bied vanaf 75!
Giovanni Dalessi (1964) Nederlands BOMEN IN LANDSCHAP / KLEURZEEFDRUK / 122x162cm / SIG / 2007 / ZEER GROOT WERK
TechniekZeefdruk
Afmetingen122 cm x 162 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Giovanni Dalessi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Giovanni Dalessi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Giovanni Dalessi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Giovanni Dalessi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Giovanni Dalessi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Giovanni Dalessi!

Volg het aanbod kunst van Giovanni Dalessi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Giovanni Dalessi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Giovanni Dalessi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Giovanni Dalessi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Giovanni Dalessi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Giovanni Dalessi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Giovanni Dalessi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Giovanni Dalessi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Giovanni Dalessi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Giovanni Dalessi?

Kunst kopen van Giovanni Dalessi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Giovanni Dalessi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Giovanni Dalessi. Om meer kans te maken om de Giovanni Dalessi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Giovanni Dalessi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.