• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Gustave Flasschoen (1868-1940)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Gustave Flasschoen

Gustave Flasschoen (1868-1940)

Kunstenaar

1868 - 1940Belgische kunstenaar.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Belgisch
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Gustave Flasschoen - Stadsgezicht kopen? Bied vanaf 195!
Gustave Flasschoen - Stadsgezicht

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorliesko

Eindtijd24-04-2022 om 19:27

Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
Afmetingen32 cm x 42.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gustave Flasschoen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gustave Flasschoen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gustave Flasschoen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gustave Flasschoen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gustave Flasschoen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gustave Flasschoen!

Volg het aanbod kunst van Gustave Flasschoen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gustave Flasschoen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gustave Flasschoen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gustave Flasschoen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gustave Flasschoen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gustave Flasschoen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gustave Flasschoen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gustave Flasschoen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gustave Flasschoen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gustave Flasschoen?

Kunst kopen van Gustave Flasschoen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gustave Flasschoen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gustave Flasschoen. Om meer kans te maken om de Gustave Flasschoen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gustave Flasschoen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.