Guus Kuit (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Guus Kuit
Guus Kuit (1952)

Guus Kuit (1952)

Guus KUIT (Barneveld, 1952)

Etser, tekenaar

Aangeboden items
2
Verkochte items
29
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Guus Kuit - Kleurenets, Landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 30!
Guus Kuit (1952) Nederlands Kleurenets, Landschap - Ingelijst
TechniekDroge Naald
Afmetingen51 x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Guus Kuit - Vuurtoren kopen? Bied vanaf 25!
Guus Kuit (1952) Nederlands Vuurtoren
TechniekDroge Naald
Afmetingen40 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Guus Kuit

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guus Kuit? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guus Kuit. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guus Kuit en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guus Kuit te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guus Kuit!

Volg het aanbod kunst van Guus Kuit te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guus Kuit te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guus Kuit instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guus Kuit kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guus Kuit!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guus Kuit kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guus Kuit en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guus Kuit via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guus Kuit of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guus Kuit?

Kunst kopen van Guus Kuit begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guus Kuit, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guus Kuit. Om meer kans te maken om de Guus Kuit te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guus Kuit! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.