Guus van Eck (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Guus van Eck
Guus van Eck (1958)

Guus van Eck (1958)

Kunstenaar

De schilder Guus van Eck (geboren in 1958) heeft gestudeerd aan de Kunstacademie te Maastricht en aan de Jan van Eyck Academie. Na het afronden van zijn opleiding verliet hij Nederland en ging wonen in Italië. Van Eck heeft een geheel eigenzinnig en originele schilderstijl. Zijn werk is open, helder en kleurrijk, met hier en daar intieme details. Door de uitbundige scènes raak je nooit uitgekeken en is er altijd wel een nieuwe beweging, component of verrassing te ontdekken.

Aangeboden items
1
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Guus van Eck - Maastricht kopen? Bied vanaf 100!
Guus van Eck (1958) Nederlands Maastricht
TechniekGouache
Afmetingen73 x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Guus van Eck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guus van Eck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guus van Eck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guus van Eck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guus van Eck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guus van Eck!

Volg het aanbod kunst van Guus van Eck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guus van Eck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guus van Eck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guus van Eck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guus van Eck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guus van Eck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guus van Eck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guus van Eck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guus van Eck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guus van Eck?

Kunst kopen van Guus van Eck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guus van Eck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guus van Eck. Om meer kans te maken om de Guus van Eck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guus van Eck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.