Guy Olivier (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Guy Olivier
Guy Olivier (1963)

Guy Olivier (1963)

Kunstenaar

Guy OLIVIER (1963)

Aangeboden items
1
Verkochte items
34
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Guy Olivier - Gemengde techniek : "de kus in de nacht" kopen? Bied vanaf 350!
Guy Olivier (1963) Nederlands Gemengde techniek : "de kus in de nacht"
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen82 x 46.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Guy Olivier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guy Olivier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guy Olivier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guy Olivier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guy Olivier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guy Olivier!

Volg het aanbod kunst van Guy Olivier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guy Olivier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guy Olivier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guy Olivier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guy Olivier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guy Olivier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guy Olivier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guy Olivier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guy Olivier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guy Olivier?

Kunst kopen van Guy Olivier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guy Olivier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guy Olivier. Om meer kans te maken om de Guy Olivier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guy Olivier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.