Han Jansen (1931-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Han Jansen
Han Jansen (1931-1994)

Han Jansen (1931-1994)

Kunstenaar

Han JANSEN (Kloosterburen 1931 - Loosdrecht 1994)

Beeldhouwer, graficus, schilder en fotograaf

Geboren te Kloosterburen 1931 en gestorven in Nieuw Loosdrecht 1994.

Opleiding: Han Jansen is opgegroeid in de provincie Groningen en is als kunstenaar autodidact.

Aangeboden items
2
Verkochte items
67
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Han Jansen - Noorderbreedte in Onderdendam kopen? Bied vanaf 75!
Han Jansen (1931-1994) Nederlands Noorderbreedte in Onderdendam
TechniekZeefdruk
Afmetingen71 x 71 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 105
5 biedingen
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Han Jansen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han Jansen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han Jansen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han Jansen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han Jansen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han Jansen!

Volg het aanbod kunst van Han Jansen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han Jansen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han Jansen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han Jansen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han Jansen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han Jansen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han Jansen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han Jansen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han Jansen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han Jansen?

Kunst kopen van Han Jansen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han Jansen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han Jansen. Om meer kans te maken om de Han Jansen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han Jansen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.