Hannes D'Haese (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hannes D'Haese
Hannes D'Haese (1965)

Hannes D'Haese (1965)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Hannes D'HAESE (Veurne 1965)

Aangeboden items
3
Verkochte items
54
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Hannes D'Haese - Nothing lasts forever kopen? Bied vanaf 150!
Hannes D'Haese (1965) Belgisch Nothing lasts forever
TechniekAcryl
Afmetingen100 x 150 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Hannes D'Haese - 'Money wil come, money will go....' kopen? Bied vanaf 299!
Hannes D'Haese (1965) Belgisch 'Money wil come, money will go....'
TechniekAcryl
Afmetingen80 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 299
Bied mee Bied mee
Hannes D'Haese - I wove you kopen? Bied vanaf 75!
Hannes D'Haese (1965) Belgisch I wove you
TechniekOverig
Afmetingen14 x 10 x 20 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hannes D'Haese

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hannes D'Haese? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hannes D'Haese. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hannes D'Haese en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hannes D'Haese te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hannes D'Haese!

Volg het aanbod kunst van Hannes D'Haese te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hannes D'Haese te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hannes D'Haese instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hannes D'Haese kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hannes D'Haese!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hannes D'Haese kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hannes D'Haese en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hannes D'Haese via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hannes D'Haese of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hannes D'Haese?

Kunst kopen van Hannes D'Haese begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hannes D'Haese, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hannes D'Haese. Om meer kans te maken om de Hannes D'Haese te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hannes D'Haese! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.