Hans Landsaat (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Landsaat
Hans Landsaat (1935)

Hans Landsaat (1935)

Kunstenaar

Hans LANDSAAT (Amsterdam, 1935)

Aangeboden items
4
Verkochte items
237
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Landsaat - vluchtend bouwwerk kopen? Bied vanaf 50!
Hans Landsaat (1935) Nederlands vluchtend bouwwerk
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Hans Landsaat - passerend landschap kopen? Bied vanaf 50!
Hans Landsaat (1935) Nederlands passerend landschap
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Hans Landsaat - FRANZ K. 2 kopen? Bied vanaf 60!
Hans Landsaat (1935) Nederlands FRANZ K. 2
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Hans Landsaat - passerende landschappen kopen? Bied vanaf 50!
Hans Landsaat (1935) Nederlands passerende landschappen
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Landsaat

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Landsaat? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Landsaat. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Landsaat en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Landsaat te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Landsaat!

Volg het aanbod kunst van Hans Landsaat te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Landsaat te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Landsaat instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Landsaat kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Landsaat!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Landsaat kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Landsaat en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Landsaat via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Landsaat of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Landsaat?

Kunst kopen van Hans Landsaat begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Landsaat, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Landsaat. Om meer kans te maken om de Hans Landsaat te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Landsaat! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.