Hans Meid (1883-1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Hans Meid
Hans Meid (1883-1957)

Hans Meid (1883-1957)

Hans MEID (Pforzheim 1883 - Ludwigsburg 1957)

Aangeboden items
5
Verkochte items
13
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Hans Meid - ets: Das bad beim Pantton kopen? Bied vanaf 85!
Hans Meid (1883-1957) Duits ets: Das bad beim Pantton
TechniekEts
Afmetingen51 x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
Hans Meid - Drei Frauen am Wasserfall, Radierung (2. Zustand) kopen? Bied vanaf 75!
Hans Meid (1883-1957) Drei Frauen am Wasserfall, Radierung (2. Zustand)
TechniekEts
Afmetingen52 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Meid

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Meid? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Meid. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Meid en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Meid te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Meid!

Volg het aanbod kunst van Hans Meid te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Meid te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Meid instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Meid kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Meid!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Meid kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Meid en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Meid via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Meid of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Meid?

Kunst kopen van Hans Meid begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Meid, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Meid. Om meer kans te maken om de Hans Meid te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Meid! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.