Harry Balm (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Harry Balm
Harry Balm (1940)

Harry Balm (1940)

Harry BALM (1940) De graficus en kunstenaar Harry Balm trad in 1955 in dienst bij uitgeverij De Spaarnestad in Haarlem als illustrator op de tekenafdeling. Na een fusie met de Geïllustreerde Pers in 1972 werd hij aangesteld als vormgever van de Disneybladen waaronder de Donald Duck.

In 1975 werd begonnen met de Gallery der Groten.Balm schilderde met gouache verf prachtige scènes met beroemde figuren uit de wereldgeschiedenis, maar dan wel met een Duck uiterlijk. In het weekblad Donald Duck werd bij de plaat een korte uitleg (met een knipoog) gegeven over de afgebeelde figuur.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harry Balm - Heemstede - voorm. boerderij van v. Schie - groot impressionistisch werk kopen? Bied vanaf 100!
Harry Balm (1940) Nederlands Heemstede - voorm. boerderij van v. Schie - groot impressionistisch werk
Techniek Olieverf
Afmetingen 64 x 84 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harry Balm

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry Balm? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry Balm. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry Balm en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry Balm te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry Balm!

Volg het aanbod kunst van Harry Balm te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry Balm te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry Balm instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry Balm kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry Balm!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry Balm kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry Balm en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry Balm via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry Balm of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry Balm?

Kunst kopen van Harry Balm begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry Balm, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry Balm. Om meer kans te maken om de Harry Balm te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry Balm! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.