Harry van de Vliet (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Harry van de Vliet
Harry van de Vliet (1947)

Harry van de Vliet (1947)

Harry van de VLIET (Utrecht 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harry van de Vliet - zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Harry van de Vliet (1947) Nederlands zonder titel
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 64 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harry van de Vliet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry van de Vliet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry van de Vliet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry van de Vliet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry van de Vliet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry van de Vliet!

Volg het aanbod kunst van Harry van de Vliet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry van de Vliet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry van de Vliet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry van de Vliet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry van de Vliet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry van de Vliet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry van de Vliet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry van de Vliet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry van de Vliet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry van de Vliet?

Kunst kopen van Harry van de Vliet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry van de Vliet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry van de Vliet. Om meer kans te maken om de Harry van de Vliet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry van de Vliet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.